fbpx

Hogyan dolgozom?

Egy 90 perces konzultáció vagy online tanácsadás során feltérképezek minden fontos információt Veled és a testeddel kapcsolatban, majd kérdőívekkel dolgozva megállapítom az anyagcseretípusod és a hormontípusod, mely segítségével 100%-ban az igényeidre szabott étrendet tudok számodra készíteni. Nem vagyunk egyformák, nem működik mindenkinél ugyanaz a diéta, ezért ez kulcsfontosságú a siker elérése érdekében.

Forró Heni

Mi az anyagcseretípus és a hormontípus?

Mindenkinek van egy anyagcseretípusa, mely alapján meghatározható, hogy milyen makro tápanyagbeviteli (szénhidrát, fehérje, zsír) arány az optimális a számodra, emellett pedig van egy (vagy több) domináns hormontermelő mirigye is mindenkinek, amely abban segít, hogy megtudjuk mely ételek hogyan hatnak a szervezetedre, melyek kerülendőek és melyek jótékonyak.

Ezek meghatározásával egy teljesen személyre szabott étrendet készítek számodra, mely segít elérni a kitűzött célt, az ideális formát.

Egészségügyi kihívással küzdesz?

Amennyiben bármilyen egészségügyi problémád van, akkor az anyagcsere- és hormontipizálás mellett további funkcionális kérdőívvel felmérem, hogy milyen kihívással állunk szemben és ennek megfelelő terápiás protokollok alkalmazásával egészítem ki étrendedet.

Felkeltettem az érdeklődésed?