fbpx

Rólam

Rólam

Szia! Forró Heni vagyok, funkcionális és holisztikus táplálkozási tanácsadó.

Célom, hogy minél több embernek segíthessek elérni az ideális formát és egészségi állapotot teljes mértékben személyre szabottan.

A sport gyermekkorom óta életem részét képezi. Hat éves koromban kezdtem el táncolni, azt követően pedig több más sportban is kipróbáltam magam már. A sport szeretetének köszönhetően pedig a Szegedi Tudományegyetem Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán tanultam és szereztem diplomámat.

Az egészséges táplálkozás és az életmódváltás iránt 18 éves koromban kezdtem el érdeklődni, azonban az évek alatt én is, mint sokan mások, elvesztem a diéták világában, amivel kezdetét vette egy hosszú, egészségügyi kihívásokban gazdag út. 

A folyamatos jojózás mellett hormonális egyensúlytalanságokkal, pajzsmirigy gondokkal találtam magam szemben és természetesen nem értettem, hogy miért nem működnek nálam azok a diéták, amik másoknál igen. Ekkor már tudtam, hogy ennél sokkal összetettebb a kérdés, és hogy nem vagyunk egyformák! Rengeteg olvasásnak, kutatásnak és folyamatos tanulásnak köszönhetően ma már tudom, hogy mi miért működik, vagy nem működik egyes embereknél.

Saját tapasztalataimmal és tudásommal szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak teljesen személyre szabottan, legyen szó fogyásról, vagy egyéb egészségügyi kihívásokról, mint például hormonális egyensúlytalanságok, pajzsmirigy problémák, emésztési zavarok, inzulinrezisztencia stb.

Forró Heni

Funkcionális és holisztikus szemlélettel segítem a hozzám fordulókat, ami azt jelenti, hogy figyelembe veszem az egyén

melyekkel célzottan a kiváltó okok (legyen az testi, lelki, vagy mentális) megtalálásával és kezelésével a gyökerénél foghatjuk meg és előzhetjük meg a betegségeket.

Hiszem, hogy munkámmal egy egészségesebb, teljesebb életet hozhatok sokak számára ebben a rengeteg egészségügyi kihívásokban és betegségekben teli világban.

Remélem, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk ezek elérésében!